Anderlecht wint ruim en is alleen leider in Super League, ook Standard en Genk doen het

Anderlecht wint ruim en is alleen leider in Super League, ook Standard en Genk doen het Foto: © Louis Evrard 06 september 2016 23:04<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. In de Super League is speeldag 3 achter de rug. Genk, Standard en Anderlecht wonnen hun duels. Paars-wit is daardoor nu alleen leider, maar de concurrentie volgt op drie punten met een match minder gespeeld. Anderlecht is de nieuwe leider in de Super League. Het pakte 7 op 9 na een ruime zege bij Eva’s Tienen: 0-4. Anaëlle Wiard maakte er snel 0-1 van, wat later in de…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht wint ruim en is alleen leider in Super League, ook Standard en Genk doen het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderlecht wint ruim en is alleen leider in Super League, ook Standard en Genk doen het

Anderlecht wint ruim en is alleen leider in Super League, ook Standard en Genk doen het Foto: © Louis Evrard 06 september 2016 23:04<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. In de Super League is speeldag 3 achter de rug. Genk, Standard en Anderlecht wonnen hun duels. Paars-wit is daardoor nu alleen leider, maar de concurrentie volgt op drie punten met een match minder gespeeld. Anderlecht is de nieuwe leider in de Super League. Het pakte 7 op 9 na een ruime zege bij Eva’s Tienen: 0-4. Anaëlle Wiard maakte er snel 0-1 van, wat later in de…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht wint ruim en is alleen leider in Super League, ook Standard en Genk doen het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *