Voormalige coach staat versteld over ex-Genk-speler: “Was niet overtuigd dat hij zo’n carrière kon maken”

Voormalige coach staat versteld over ex-Genk-speler: “Was niet overtuigd dat hij zo’n carrière kon maken” Foto: © photonews 03 september 2016 21:28<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Kalidou Koulibaly mag dezer dagen gerust een wereldtopper genoemd worden. De voormalige Genk-speler maakt furore bij Napoli en kon rekenen op nadrukkelijke interesse van Chelsea. Dat ging uiteindelijk David Luiz halen, nadat Napoli een bod van vijftig miljoen euro afwees. Dominique Bijotat, de voormalige coach van Koulibaly bij Metz, staat toch wel enigszins versteld. Dat vertelde hij aan France Football. “Elk klein foutje beïnvloedde de…

Lees verder op Belgium Soccer: Voormalige coach staat versteld over ex-Genk-speler: “Was niet overtuigd dat hij zo’n carrière kon maken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *