UPDATE: Standard in beroep tegen sanctie Scholz

UPDATE: Standard in beroep tegen sanctie Scholz Foto: © photonews 02 september 2016 21:12<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Geschillencommissie van de Belgische Voetbalbond heeft een uitspraak gedaan in verband met de onbestrafte tackle van Alexander Scholz in de Waalse derby tussen Standard en Charleroi. UPDATE: Standard heeft beslist om in beroep te gaan tegen de beslissing van de Geschillencommissie. Het Bondsparket vroeg drie speeldagen waarvan één met uitstel voor de ingreep van de Deense verdediger. De Geschillencommissie liet de speeldag met uitstel vallen en houdt het op twee speeldagen effectief en…

Lees verder op Belgium Soccer: UPDATE: Standard in beroep tegen sanctie Scholz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *