Super League: Anderlecht haalt uit en profiteert van gelijkspel in Gent – Standard

Super League: Anderlecht haalt uit en profiteert van gelijkspel in Gent – Standard Foto: © Louis Evrard 02 september 2016 22:57<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Speeldag 2 in de Super League zit erop. Anderlecht won met ruime cijfers van Heist en is zo mee aan de leiding gekomen in de stand. De nul is overigens al bij alle ploegen weg, opmerkelijk. Anderlecht speelde op speeldag 1 amper 0-0 gelijk bij Racing Genk, nu wilde het tegen Heist geen steek laten vallen. En dat gebeurde ook niet, want na 90 minuten stond een knappe 4-0 op het scorebord.Bij…

Lees verder op Belgium Soccer: Super League: Anderlecht haalt uit en profiteert van gelijkspel in Gent – Standard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *