Brabec: “Ik ontken dat ik dicht bij Anderlecht stond”

Brabec werd een aantal dagen uitdrukkelijk gelinkt aan Anderlecht, maar uiteindelijk tekende de Tsjech van Sparta Praag voor Racing Genk. “Ik voelde dadelijk dat deze club zeer veel ambitie uitstraalt”, zei Brabec op de persconferentie.”Ik wil bovendien ontkennen dat ik dicht bij Anderlecht stond. Genk heeft altijd meer interesse getoond. Genk had mij begin juni al uitgenodigd om naar hier te komen. Bovendien had ik een zeer positief gesprek met mijn landgenoot Daniel Pudil.””Dit is een grote stap in mijn carrière, want ik ben ervan overtuigd dat de kwaliteit van het voetbal in België hoger…

Lees verder op Sporza: Brabec: "Ik ontken dat ik dicht bij Anderlecht stond"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *