Anderlecht gaat Kara Mbodj een nieuw contract aanbieden

Anderlecht gaat Kara Mbodj een nieuw contract aanbieden Foto: © photonews 01 september 2016 19:16<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het was een ontzettend drukke zomer in het Constant Vanden Stockstadion. Een komen en gaan van spelers en uiteindelijk werden zelfs niet alle verwachte transfers afgerond. Zo was Kara Mbodj zo goed als weg, maar kwam de deal toch niet rond op Transfer Deadline Day. Swansea City was bereid om miljoenen over te schrijven op de bankrekening van Anderlecht, en dat allemaal voor Kara. De Senegalese verdediger leek op weg naar de Premier League…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht gaat Kara Mbodj een nieuw contract aanbieden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *