KRC Genk kaapt Brabec weg voor neus van Anderlecht

Jakub Brabec komt aan bij zijn hotel in Genk. Foto: Chris Nelis Zoals we dinsdag al meegaven, versterkt KRC Genk zich met nog één nieuwkomer. De centrale verdediger luistert naar de naam Jakub Brabec. 24 jaar, Sparta Praag, Tsjechisch international én bovenaan het verlanglijstje van Anderlecht. Maar omdat Racing korter op de bal speelde, kozen Brabec en Sparta Praag voor een transfer naar KRC Genk, waar de speler dinsdag al een deel van zijn medische en fysieke tests aflegde. Vandaag moeten deel twee en de laatste handtekeningen volgen. Volgens Tsjechische media bedraagt de transferprijs iets boven…

Lees verder op Het belang van Limburg: KRC Genk kaapt Brabec weg voor neus van Anderlecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *