Genk gaat lopen met Anderlecht-target

Het zag er lang naar uit dat RSC Anderlecht zijn vervanger gevonden had voor de vertrekkende Kara Mbodji. Dat was echter buiten KRC Genk gerekend. Op het laatste nippertje gaan zij met de Tsjech Jakub Brabec lopen. De deal tussen RSC Anderlecht en Sparta Praag was al rond maar de Belgische recordkampioen moest nog wachten totdat Kara effectief verkocht was alvorens ze een vervanger konden halen. Die transfer sleept nog altijd aan waardoor Racing Genk haar kans schoon zag en ingreep, weet Het Nieuwsblad.Dimitri De Cond?, technisch directeur bij Genk, ging Brabec gisteren persoonlijk afhalen…

Lees verder op Voetbal Belgie: Genk gaat lopen met Anderlecht-target

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *