En jawel, nog een uitgaande transfer bij Anderlecht, dit keer naar OHL

En jawel, nog een uitgaande transfer bij Anderlecht, dit keer naar OHL 31 augustus 2016 21:43<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Anderlecht heeft in een sneltempo vandaag zijn overbodige spelers weggekregen. Na Lukebakio, Bourard en Conte heeft het nu ook een oplossing gevonden voor Nathan De Medina. De verdediger trekt naar OH Leuven. De Medina kwam vorig seizoen even boven water in de A-kern toen Besnik Hasi met een gebrek aan verdedigers sukkelde. Maar onder Rene Weiler verdween hij al snel naar de C-kern, waar de spelers die weg mochten onderdak vonden….

Lees verder op Belgium Soccer: En jawel, nog een uitgaande transfer bij Anderlecht, dit keer naar OHL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *