Dit was Transfer Deadline Day: de opvallendste deals op een rijtje

Dit was Transfer Deadline Day: de opvallendste deals op een rijtje 01 september 2016 00:37<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Transfer Deadline Day is iedere keer weer smullen geblazen voor voetbalfans en journalisten. Ook op de slotdag van de zomermercato bewoog er heel wat. Wij gieten de markantste overgangen in een handig overzicht. We zullen beginnen met de meest besproken in België: Nicolas Lombaerts zag een transfer naar Anderlecht afketsen. In ons stuk van 1u kan u alle details lezen.En de volgende heeft ook te maken met Zenit St.-Petersburg: Axel Witsel ging…

Lees verder op Belgium Soccer: Dit was Transfer Deadline Day: de opvallendste deals op een rijtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *