Supportersgroep Lokeren voelt zich geviseerd

Supportersgroep Authentics moedigt Sporting Lokeren aan maar voelt zich geviseerd door het bestuur. In een open brief klagen ze over het feit dat de club Authentics ervan verdenkt bengaals vuur en rookbommen te gebruiken. “Als er niet naar ons geluisterd wordt, zetten we onze protestacties verder”, klinkt het bij Authentics.Tijdens de thuiswedstrijd tegen KRC Genk lieten de leden van Authentics al van zich horen met een protestactie. Ze gingen verkleed in gevangeniskledij en ontrolden een spandoek met het opschrift: ‘Passion is not a crime.’ATCS werd vijf jaar geleden opgericht toen de spionkop verhuisden naar vak…

Lees verder op Voetbal Belgie: Supportersgroep Lokeren voelt zich geviseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *