KV Kortrijk gaat zich nog gevoelig versterken, maar het wordt vechten tegen de deadline

KV Kortrijk gaat zich nog gevoelig versterken, maar het wordt vechten tegen de deadline Foto: © Photonews 29 augustus 2016 12:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Voorzitter Joseph Allijns kondigde een week geleden aan dat KV Kortrijk zich nog gevoelig zou versterken. Ondertussen komt de deadline wel bijzonder dichtbij. Op zoek naar leuke opportuniteiten. “Ik ben ambitieus. We runnen de club zo goed mogelijk met de middelen die we hebben. We willen zeker kandidaat zijn voor Play-off I. We hebben wonderbaarlijke voetballers en er komen nog vier versterkingen bij”, aldus Allijns een week…

Lees verder op Belgium Soccer: KV Kortrijk gaat zich nog gevoelig versterken, maar het wordt vechten tegen de deadline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *