Heel Essevee (Leye, Cordaro, Ceetje, …) boos: “De ref durfde niet fluiten tegen de thuisploeg, wij hadden zeker wél rood gehad”

Heel Essevee (Leye, Cordaro, Ceetje, …) boos: “De ref durfde niet fluiten tegen de thuisploeg, wij hadden zeker wél rood gehad” Foto: © photonews 29 augustus 2016 12:13<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het kantelpunt in de wedstrijd tussen Genk en Zulte Waregem? Dat was de niet-gefloten fout (en rode kaart) voor Colley. Na de match was geheel Essevee dan ook woedend om die situatie. We hebben Ceetje Putman nog maar zelden boos gezien, maar in de mixed zone van de Luminus Arena kon ook hij zich niet inhouden. Dat het een rode…

Lees verder op Belgium Soccer: Heel Essevee (Leye, Cordaro, Ceetje, …) boos: “De ref durfde niet fluiten tegen de thuisploeg, wij hadden zeker wél rood gehad”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *