Proto maakt een eerste balans op: “Dat wordt nu vooral belangrijk”

Proto maakt een eerste balans op: “Dat wordt nu vooral belangrijk” Foto: © Photonews 28 augustus 2016 10:57<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Silvio Proto had gisteren een rustige avond tegen Waasland-Beveren, maar de doelman van KV Oostende moest in de slotfase toch een doelpunt toestaan. Al benadrukt hij vooral het positieve verhaal. “Natuurlijk hou ik liever de nul”, lacht Silvio Proto. “Maar uiteindelijk is het niet erg. We wonnen de wedstrijd tegen Waasland-Beveren en kunnen we een rustig gevoel de interlandbreak in.”Dat is een understatement. De Kustboys kamperen met een tien…

Lees verder op Belgium Soccer: Proto maakt een eerste balans op: "Dat wordt nu vooral belangrijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *