Pocognoli kan zijn carrière weer op het juiste spoor krijgen met mooie transfer

Pocognoli kan zijn carrière weer op het juiste spoor krijgen met mooie transfer Foto: © Photonews 28 augustus 2016 13:02<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Sébastien Pocognoli zit op een zijspoor bij West Bromwich Albion. De linksachter komt sinds de komst van Tony Pulis naar WBA niet veel meer aan spelen toe, maar hij heeft intussen wel een andere optie. Volgens Engelse media zou Pocognoli dichtbij een transfer naar Swansea staan, de club die ook Kara Mbodji wil inlijven. Volgens de Britse kranten wil Swansea 1,2 miljoen euro neertellen voor Pocognoli. Bij Swansea zou hij…

Lees verder op Belgium Soccer: Pocognoli kan zijn carrière weer op het juiste spoor krijgen met mooie transfer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *