Genk rukt op na zege tegen Zulte Waregem

KRC Genk is de winnaar van de eerste ‘Super Sunday’ van deze competitie. Terwijl de andere toppers eerder op de dag hadden gelijkgespeeld, wonnen de Limburgers zondagavond van Zulte Waregem. Pozuelo maakte een kwartier voor tijd de 1-0. VIDEO. Bekijk de samenvattingGenkZulte WaregemRacing Genk moest Leon Bailey missen met een blessure. Leandro Trossard nam zijn plaats op de linkerflank in, Thomas Buffel kwam op rechts in het team. Trainer Peter Maes recupereerde wel Wilfred Ndidi, die op het middenveld postvatte naast Bryan Heynen. Bij Zulte Waregem gaf Francky Dury Onur Kaya nog maar zijn eerste…

Lees verder op Het belang van Limburg: Genk rukt op na zege tegen Zulte Waregem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *