‘Francky Dury, we worden kampioen’? “Daar moeten we niet van dromen”

‘Francky Dury, we worden kampioen’? “Daar moeten we niet van dromen” Foto: © photonews 28 augustus 2016 09:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Zulte Waregem prijkte ook na vier speeldagen met 10 op 12 helemaal bovenaan het klassement. Francky Dury wil echter niet gaan zweven. “Francky Dury, Francky Dury, we worden kampioen”, aldus enthousiaste fans na de 9 op 9 al. En ondertussen staat de club nog steeds helemaal bovenaan het klassement. Al kan dat na de altijd moeilijke uitmatch in Genk al weer helemaal anders zijn.”We hebben nog niet veel punten meegenomen uit Genk”, beseft…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Francky Dury, we worden kampioen’? "Daar moeten we niet van dromen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *