Vanderhaeghe wil ongeslagen blijven en… “Oostende moet die tien op vijftien nastreven”

Vanderhaeghe wil ongeslagen blijven en… “Oostende moet die tien op vijftien nastreven” Foto: © Photonews 27 augustus 2016 08:53<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KV Oostende ontvangt vanavond Waasland-Beveren. Yves Vanderhaeghe is tevreden na het seizoensbegin, maar wil er ook meteen een vervolg aan breien. KV Oostende kampeert momenteel op een (gedeelde) vijfde plaats. De Kustboys verzamelden al zeven punten in vier wedstrijden. Vanavond komt Waasland-Beveren op bezoek.“We hebben niet alleen al twee moeilijke verplaatsingen (KRC Genk en Zulte Waregem, nvdr.) achter de rug”, vertelt Yves Vanderhaeghe. KV Oostende pakte afgelopen…

Lees verder op Belgium Soccer: Vanderhaeghe wil ongeslagen blijven en… "Oostende moet die tien op vijftien nastreven"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *