Lokeren pakte nog eens de drie punten. “Broodnodig, met dat loodzware schema”

Lokeren pakte nog eens de drie punten. “Broodnodig, met dat loodzware schema” Foto: © photonews 27 augustus 2016 21:33<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Sporting Lokeren heeft na het debacle tegen Racing Genk kunnen aanknopen met de drie punten. De Waaslanders haalden het met het kleinste verschil, maar kwamen nooit echt in de problemen. Tom De Sutter reageerde achteraf opgelucht. “Het was belangrijk om nog eens wat punten te pakken. Onze zwaarste wedstrijden liggen in het begin van de competitie, dus we moeten zoveel mogelijk meepikken”, aldus De Sutter. Lokeren kreeg al Club…

Lees verder op Belgium Soccer: Lokeren pakte nog eens de drie punten. "Broodnodig, met dat loodzware schema"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *