Hamalainen keert na vier jaar vallen en opstaan terug naar Luminus Arena: “Play-off 1 is niet enkel om fans te paaien”

Hamalainen keert na vier jaar vallen en opstaan terug naar Luminus Arena: “Play-off 1 is niet enkel om fans te paaien” Foto: © photonews 27 augustus 2016 11:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Brian Hamalainen keerde deze zomer terug naar Zulte Waregem, de eerste buitenlandse club waarvoor hij ooit speelde. Tussendoor zat hij vier jaar bij Racing Genk. Nu keert hij terug naar de Luminus Arena, na een woelig pad. We schrijven 26 augustus 2012: Zulte Waregem gaat met Bossut, Leye, De fauw en Hamalainen onderuit bij Racing Genk. In toen nog de Cristal Arena….

Lees verder op Belgium Soccer: Hamalainen keert na vier jaar vallen en opstaan terug naar Luminus Arena: "Play-off 1 is niet enkel om fans te paaien"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *