Gent Ladies komen meteen scherp voor de pinnen, Van Gorp met hattrick bij debuut

Gent Ladies komen meteen scherp voor de pinnen, Van Gorp met hattrick bij debuut Foto: © Alain Van Mingeroet 27 augustus 2016 19:17<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De eerste leider in de Super League is bekend. Gent hakte Tienen in de pan en mag zo even helemaal bovenaan plaatsnemen. Tienen wilde in eigen huis meteen goed gelijke tred houden met AA Gent, terwijl de Buffalo’s wilden profiteren van het gelijkspel van Anderlecht op vrijdagavond bij Genk. De bezoekers begonnen furieus en dat leverde op.Elke Van Gorp – deze zomer overgekomen van het gestopte…

Lees verder op Belgium Soccer: Gent Ladies komen meteen scherp voor de pinnen, Van Gorp met hattrick bij debuut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *