Loting Anderlecht, AA Gent, Standard, RC Genk

Vier Belgische ploegen in de groepsfase van de Europa League dit jaar. Standard was als bekerwinnaar al zeker van een plaats, Anderlecht, AA Gent en Racing Genk overleefden de voorronde. Hun tegenstanders in de poules zijn bekend!De loting:Groep A : Manchester United, Fenerbah?e, Feyenoord, LuhanskGroep B : Olympiakos, Apoel Nicosia, Young Boys, FC AstanaGroep C : Anderlecht, St-Etienne, Mainz, Gabala SCGroep D : Zenit Sint-Petersburg, AZ, Maccabi Tel Aviv, Dundalk FCGroep E : Plzen, AS Roma, Austria Wien, FC Astra GiurgiuGroep F : Athletic Bilbao, RC Genk, Rapid Wenen, Sassuolo CalcioGroep G : Ajax, Standard, Celta de Vigo, Panathinaikos FCGroep…

Lees verder op Voetbal Belgie: Loting Anderlecht, AA Gent, Standard, RC Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *