Het volledige schema: Anderlecht en Standard beginnen thuis, Genk en Gent op verplaatsing

Het volledige schema: Anderlecht en Standard beginnen thuis, Genk en Gent op verplaatsing Foto: © photonews 26 augustus 2016 17:39<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Belgische clubs kennen sinds 13 uur hun tegenstanders in de Europa League. Nu weten we ook het speelschema. Anderlecht en Standard beginnen en eindigen in eigen huis, Gent en Genk moeten eerst op verplaatsing. Het volledige speelschema van de Belgische clubs. Thuis mogen beginnen en eindigen aan de campagne? Dat heeft toch een licht voordeel, bijvoorbeeld ook als je op de laatste speeldag nog kan spelen tegen een…

Lees verder op Belgium Soccer: Het volledige schema: Anderlecht en Standard beginnen thuis, Genk en Gent op verplaatsing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *