Vier Belgische teams in potten 1 en 2 bij Europa League? Het kan, maar het moet een beetje meezitten …

Vier Belgische teams in potten 1 en 2 bij Europa League? Het kan, maar het moet een beetje meezitten … Foto: © photonews 25 augustus 2016 14:47<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na vanavond kennen we alle 48 ploegen die in de Europa League aan de slag zullen gaan. Met daarbij ook vier Belgische ploegen? Wij volgen voor jullie vandaag uiteraard alle wedstrijden van de Belgen, maar we kijken ook naar de andere teams in de Europa League. Met oog op de loting kan dat ook interessant zijn.Een nederlaag van AZ zou Gent goed kunnen uitkomen in…

Lees verder op Belgium Soccer: Vier Belgische teams in potten 1 en 2 bij Europa League? Het kan, maar het moet een beetje meezitten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *