Jeugdproduct Heynen breekt door bij KRC Genk: “Ik geniet van elke minuut”

Jeugdproduct Heynen breekt door bij KRC Genk: “Ik geniet van elke minuut” Foto: © photonews 25 augustus 2016 13:03<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Brian Heynen is goed op weg om definitief door te breken bij Racing Genk, de club waar hij de jeugdreeksen doorliep. De middenvelder kreeg van Peter Maes al drie basisplaatsen in 4 competitiewedstrijden. Heynen is nog altijd maar 19. Hij stak de neus al eerder aan het venster, maar dit lijkt het seizoen van de doorbraak te worden. Heynen houdt op dit ogenblik Kumordzi op de bank en is één van…

Lees verder op Belgium Soccer: Jeugdproduct Heynen breekt door bij KRC Genk: "Ik geniet van elke minuut"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *