International waar Racing Genk lange tijd op aasde, mag zich nu opmaken voor de Champions League

International waar Racing Genk lange tijd op aasde, mag zich nu opmaken voor de Champions League Foto: ¬© photonews 25 augustus 2016 15:07<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk zette eerder deze zomermercato zijn zinnen op Nicolai Boilesen. De Deense linksachter zag zijn contract bij Ajax aflopen en moest dus op zoek naar een nieuwe club. De 24-jarige linksback kwam in beeld bij Genk dat Brian Hamalainen naar Zulte Waregem liet vertrekken. Met Bojan Nastic bewandelden de Limburgers echter een andere weg.Nu besloot Boilesen terug te keren naar eigen land. De gewezen…

Lees verder op Belgium Soccer: International waar Racing Genk lange tijd op aasde, mag zich nu opmaken voor de Champions League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *