De leider en het lichtpunt van Waasland-Beveren: “Hij geeft meerwaarde op het veld en in de kleedkamer”

De leider en het lichtpunt van Waasland-Beveren: “Hij geeft meerwaarde op het veld en in de kleedkamer” Foto: © photonews 25 augustus 2016 15:53<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Waasland-Beveren heeft een erg jong team, maar het heeft wel meteen een leider gevonden met Ibrahima Seck. Die 27-jarige Senegalees leidt de debatten op én naast het veld. En hij is nochtans een nieuwkomer bij de Waaslanders. Waasland-Beveren deelde dit seizoen al een aantal keren in de klappen met tegendoelpunten in het absolute wedstrijdslot. En dus is er ook veel oplapwerk op mentaal…

Lees verder op Belgium Soccer: De leider en het lichtpunt van Waasland-Beveren: "Hij geeft meerwaarde op het veld en in de kleedkamer"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *