De druk neemt toe bij Lokeren na teleurstellende 3 op 12: “Moeskroen wordt heel belangrijk”

De druk neemt toe bij Lokeren na teleurstellende 3 op 12: “Moeskroen wordt heel belangrijk” Foto: © photonews 25 augustus 2016 14:03<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Bij Lokeren had men wel even andere verwachtingen van het begin van de competitie. De jongens van Georges Leekens blijven voorlopig achter met 3 op 12. De resultaten zijn teleurstellend, vooral dan de thuisnederlaag tegen KRC Genk kwam afgelopen zondag hard aan. Niet in het minst omdat Lokeren 2 kansen vanop de stip onbenut liet. Het zorgt ervoor dat de druk bij de club zo vroeg op het seizoen al…

Lees verder op Belgium Soccer: De druk neemt toe bij Lokeren na teleurstellende 3 op 12: "Moeskroen wordt heel belangrijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *