Debat van de week: welke speler die Wilmots vergat moet Martinez oproepen?

Debat van de week: welke speler die Wilmots vergat moet Martinez oproepen? 24 augustus 2016 12:15<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is weer woensdag en dan houden we tussen 12 en 13 uur ons wekelijks debat. Vandaag spitsen we ons toe op de selectie van Roberto Martinez. Die kiest vrijdag zijn namen voor het treffen met Spanje op 1 september en dat met Cyprus vier dagen later. Wie mag hij zeker niet vergeten? Laat ons duidelijk zijn: Roberto Martinez gaf eerder al te kennen voorlopig niet al te veel wijzigingen te willen doorvoeren aan…

Lees verder op Belgium Soccer: Debat van de week: welke speler die Wilmots vergat moet Martinez oproepen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *