Anele: Heb mooie aanbiedingen op zak

Anele Ngongca heeft in onderling overleg zijn contract ontbonden bij KRC Genk. De 28-jarige Zuid-Afrikaan speelde maar liefst 278 officile wedstrijden voor de Limburgers. “Ik wil de volgende dagen zoveel mogelijk mensen zien en hen bedanken voor de mooie jaren. Pierre Denier, Thomas Buffel, de materiaalmensen, mister Jos Vaessen. Dan vergeet ik er nog enkele op te noemen”, stelt Anele in Het Belang van Limburg.Anele weet nog niet helemaal zeker waar hij aan de slag gaat. “Ik vertrek waarschijnlijk naar Zuid-Afrika hierna. Ik heb nochtans ook mooie aanbiedingen op zak uit Europa, zelfs uit Belgi….

Lees verder op Voetbal Belgie: Anele: Heb mooie aanbiedingen op zak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *