Ajax-watcher over transfer Bailey: “Het zou me niet verbazen als Ajax dat bedrag ophoest”

Ajax-watcher over transfer Bailey: “Het zou me niet verbazen als Ajax dat bedrag ophoest” Foto: © photonews 24 augustus 2016 14:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk vraagt 20 miljoen euro voor goudhaantje Leon Bailey. Ajax twijfelt, maar volgens Freek Jansen, Ajax-watcher bij Voetbal International, zullen de Amsterdammers dat recordbedrag ook effectief neertellen als Genk het been stijf houdt. Ajax bood afgelopen weekend elf miljoen euro voor Leon Bailey (19). Dat bedrag kon door bijkomende bonussen zelfs oplopen tot vijftien miljoen euro. Racing Genk legde het voorstel naast zich neer…

Lees verder op Belgium Soccer: Ajax-watcher over transfer Bailey: "Het zou me niet verbazen als Ajax dat bedrag ophoest"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *