Prognose Super League: Eva’s Tienen moet vertrek sterkhouders proberen opvangen

Prognose Super League: Eva’s Tienen moet vertrek sterkhouders proberen opvangen Foto: © Leo Stolck 23 augustus 2016 16:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Vrijdag begint de Super League, hoog tijd dus om vooruit te blikken op dit nieuwe seizoen. We nemen alle ploegen onder de loepe en bekijken hoe ze ervoor staan bij de start van het seizoen. Vandaag: Eva’s Tienen. Prognose: 6eOp dit moment schatten we Eva’s Tienen in op de 6e plaats. Vorig seizoen had het team een geslaagd debuut in de Super League na drie keer kampioen te zijn geworden…

Lees verder op Belgium Soccer: Prognose Super League: Eva’s Tienen moet vertrek sterkhouders proberen opvangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *