Genk-doelman Bizot laconiek: “Zoek maar eens op hoeveel strafschoppen ik al heb gestopt”

Genk-doelman Bizot laconiek: “Zoek maar eens op hoeveel strafschoppen ik al heb gestopt” Foto: © photonews 21 augustus 2016 21:11<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Marco Bizot keepte een uitstekende match op het veld van Lokeren. Hij pakte uit met enkele cruciale reddingen, waaronder een penalty. Na de match reageerde hij wel heel laconiek. “Zo willen we natuurlijk elke wedstrijd wel spelen. Vandaag heeft iedereen een prima prestatie geleverd, iedereen was goed.” Of dit één van zijn beste matchen was? “Ach, dat vind ik niet.”Vreemd moment was het wel toen Mijat Maric…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk-doelman Bizot laconiek: "Zoek maar eens op hoeveel strafschoppen ik al heb gestopt"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *