Anthuenis beschermend voor Maes, scherp voor bestuur: “Leuk werken voor een trainer

Anthuenis beschermend voor Maes, scherp voor bestuur: “Leuk werken voor een trainer 21 augustus 2016 12:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk heeft dit seizoen hoge ambities, maar zoals eerder al gezegd rommelt het tussen bestuur en trainer. Aimé Anthuenis laat in De Zondag zijn licht schijnen over de situatie. Anthuenis beschermt daarbij Peter Maes. “Maes zegt dat hij nog minimum twee versterkingen nodig heeft, maar Dimitri De Condé heeft in de media al gezegd dat er niemand meer bijkomt. Dat is prettig werken voor een coach die bij zijn debuut de…

Lees verder op Belgium Soccer: Anthuenis beschermend voor Maes, scherp voor bestuur: "Leuk werken voor een trainer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *