Raakt Racing Genk nog een sterkhouder kwijt? ‘Engelsen zwaaien met bod van 4 miljoen euro’

Raakt Racing Genk nog een sterkhouder kwijt? ‘Engelsen zwaaien met bod van 4 miljoen euro’ Foto: © photonews 20 augustus 2016 10:46<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk leek zijn kern lange tijd samen te kunnen houden, maar in het slot van de zomermercato zwengelt de interesse aan. Ook in enkele vaste pionnen. Het Italiaanse Torino mikt al weken op Timothy Castagne (dat leest u hier) en nu staat ook Neeskens Kebano (24) in de schijnwerpers. De Engelse tweedeklasser Fulham, waar ook Denis Odoi actief is, wil 4 miljoen euro geven voor de…

Lees verder op Belgium Soccer: Raakt Racing Genk nog een sterkhouder kwijt? ‘Engelsen zwaaien met bod van 4 miljoen euro’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *