Ladies Genk winnen duel van Nederlandse topklasser

Ladies Genk winnen duel van Nederlandse topklasser Foto: © Jill Delsaux 20 augustus 2016 17:10<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Volgende week vrijdag openen Genk en Anderlecht het nieuwe voetbalseizoen in de Super League. In een oefengalop tankten de speelsters uit Limburg nog flink wat vertrouwen. Op bezoek bij ADO Den Haag werd er uiteindelijk gewonnen met nipte cijfers: 2-3. Het geleverde spel was prima en tegen een club uit de Eredivisie is dit sowieso een goed resultaat.Aan de rust stond het al 0-2, met dank aan twee doelpunten van Lien Mermans. Na de…

Lees verder op Belgium Soccer: Ladies Genk winnen duel van Nederlandse topklasser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *