‘Genk weigert monsterbod’

KRC Genk wordt hier en daar genoemd als één van de outsiders voor de titel te pakken dit seizoen. Toch klaagde Peter Maes al over de weinige offensieve mogelijkheden. Dimitri de Condé gaf dan weer te kennen dat er niemand bij zal… Lees verder…

Lees verder op Jupiler pro league: ‘Genk weigert monsterbod’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Genk weigert monsterbod’

KRC Genk wordt hier en daar genoemd als één van de outsiders voor de titel te pakken dit seizoen. Toch klaagde Peter Maes al over de weinige offensieve mogelijkheden. Dimitri de Condé gaf dan weer te kennen dat er niemand bij zal… Lees verder…

Lees verder op Jupiler pro league: ‘Genk weigert monsterbod’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *