De laatste oefenwedstrijden van Anderlecht, Tienen en co

De laatste oefenwedstrijden van Anderlecht, Tienen en co Foto: © Louis Evrard 20 augustus 2016 20:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Binnen een weekje begint de competitie in de Super League, dit weekend stonden de laatste oefenmatchen op het programma. EVA’s Tienen speelde zijn laatste oefenpartij tegen Standard B. Het duel tussen de kampioen in eerste nationale van 2013 tot 2015 en de kampioen van 2016 dus eigenlijk.Tienen speelde een volwassen partij en won uiteindelijk met ruime cijfers: 3-0. Corina Luijks opende de score, Janna Van Hove en Margaux Eymael deden de score oplopen.Heist en…

Lees verder op Belgium Soccer: De laatste oefenwedstrijden van Anderlecht, Tienen en co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *