Vader Bailey: Ajax het best voor zijn ontwikkeling

Ajax wil kost wat kost Leon Bailey wegplukken bij Racing Genk. De Ajacieden hopen de negentienjarige Jamaicaan voor vijf jaar vast te leggen. Craig Butler, de vader en makelaar van de flankaanvaller, ziet een verhuis naar Amsterdam wel zitten.”Het is nu afwachten.””De club heeft een bod van 11 miljoen euro neergelegd, citeert De Telegraaf Butler. Maar dat bedrag zou door bonussen en een percentage op een volgende transfer nog de hoogte kunnen ingaan. “Officieus hebben we met Ajax over de voorwaarden van een contract gesproken. De afspraken hoeven alleen nog op papier gezet te worden.””Het…

Lees verder op Voetbal Belgie: Vader Bailey: Ajax het best voor zijn ontwikkeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *