De Decker stopte, maar bleef bij Antwerp: “Ik was al jaren afscheid aan het nemen”

De Decker stopte, maar bleef bij Antwerp: “Ik was al jaren afscheid aan het nemen” Foto: © Stefan Lambrechts 18 augustus 2016 11:38<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Wim De Decker heeft een rijkgevulde carrière gehad, maar dit seizoen hing hij (noodgedwongen?) de schoenen aan de haak. Bij Antwerp was er geen plaats meer voor hem in de A-kern, maar wel nog bij de club. De Decker (34) wordt ingezet in de jeugdwerking van de club. “Eigenlijk was ik de laatste jaren al afscheid aan het nemen van mijn leven als profvoetballer….

Lees verder op Belgium Soccer: De Decker stopte, maar bleef bij Antwerp: "Ik was al jaren afscheid aan het nemen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *