Talenten van morgen: nieuwe lichting Flames op stage

Talenten van morgen: nieuwe lichting Flames op stage Foto: © Leo Stolck 17 augustus 2016 19:25<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Wie zijn de talenten van morgen? Bij de Belgische nationale ploeg zijn het misschien wel de nieuwe lichting van speelsters bij de U17. Zij kunnen de komende jaren proberen doorgroeien zoals vele andere speelsters. Op 10 augustus kwamen de Flames U17 voor een eerste keer samen voor een training in Tubeke, daarna stond er een stage – inclusief twee oefenpartijen op het programma.Op 14 augustus werd er gevoetbald tegen OH Leuven en die match…

Lees verder op Belgium Soccer: Talenten van morgen: nieuwe lichting Flames op stage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *