Oude gloriën: Domenico Olivieri blikt terug naar mooiste Genk-moment, naar Kevin De Bruyne en de landstitel van 1999

Oude gloriën: Domenico Olivieri blikt terug naar mooiste Genk-moment, naar Kevin De Bruyne en de landstitel van 1999 Foto: © photonews 17 augustus 2016 17:03<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Elke week duiken we in onze archieven, op zoek naar één van de oude gloriën die ons voetbal rijk is. Deze week een man die nog steeds bij de club van zijn hart zit en gewezen verdediger: Domenico Olivieri. Domenico Olivieri is een echte Limburger. De centrale verdediger met Italiaanse roots zat al bij Thor Waterschei voordat de cub fuseerde met KFC Winterslag. Bij…

Lees verder op Belgium Soccer: Oude gloriën: Domenico Olivieri blikt terug naar mooiste Genk-moment, naar Kevin De Bruyne en de landstitel van 1999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *