Opvolger van Kabasele: “Daarom heb ik voor Genk gekozen”

Omar Colley genoot de belangstelling van verscheidene clubs. Toch koos de Gambiaan voor het project van Racing Genk. “Omdat dit een great club is. Genk geeft veel speelkansen aan jonge voetballers. Ik wist ook dat Genk de naam heeft een familieclub te zijn…. Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Jupiler pro league: Opvolger van Kabasele: “Daarom heb ik voor Genk gekozen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opvolger van Kabasele: “Daarom heb ik voor Genk gekozen”

Omar Colley genoot de belangstelling van verscheidene clubs. Toch koos de Gambiaan voor het project van Racing Genk. “Omdat dit een great club is. Genk geeft veel speelkansen aan jonge voetballers. Ik wist ook dat Genk de naam heeft een familieclub te zijn…. Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Jupiler pro league: Opvolger van Kabasele: “Daarom heb ik voor Genk gekozen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *