‘KV Mechelen wil voormalige topper terug’

KV Mechelen wil nog een grote vis aan de haak slaan voor het sluiten van de transfermarkt. Malinwa haalt normaal geen ex-spelers terug, maar wil een uitzondering maken. Yoni Buyens speelde immers ijzersterk in zijn periode bij KV Mechelen. De middenvelder mag… Lees verder op Jupiler Pro…

Lees verder op Jupiler pro league: ‘KV Mechelen wil voormalige topper terug’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘KV Mechelen wil voormalige topper terug’

KV Mechelen wil nog een grote vis aan de haak slaan voor het sluiten van de transfermarkt. Malinwa haalt normaal geen ex-spelers terug, maar wil een uitzondering maken. Yoni Buyens speelde immers ijzersterk in zijn periode bij KV Mechelen. De middenvelder mag… Lees verder op Jupiler Pro…

Lees verder op Jupiler pro league: ‘KV Mechelen wil voormalige topper terug’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *