Hein Vanhaezebrouck verbaasd over de media: “Moeilijker dan de opponent van Anderlecht”

Hein Vanhaezebrouck verbaasd over de media: “Moeilijker dan de opponent van Anderlecht” Foto: © photonews 17 augustus 2016 17:38<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Hein Vanhaezebrouck was verrast dat de media de tegenstander van Anderlecht, Slavia Praag, hoger inschatten dan die waartegen AA Gent donderdagavond de wei in moet. “Ik onderschat de ploeg niet”, opende Vanhaezebrouck op traditionele wijze. “Ik was verbaasd toen de media de tegenstander van Anderlecht, Slavia Praag, hoger inschatte dan de onze. Wij zouden samen met Genk zogezegd de makkelijkste taak hebben.””Ik heb zelf wat opzoekingswerk gedaan en ontdekte…

Lees verder op Belgium Soccer: Hein Vanhaezebrouck verbaasd over de media: "Moeilijker dan de opponent van Anderlecht"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *