Bondscoach Roberto Martinez duikt op bij oefenwedstrijd Genk … Ladies

Bondscoach Roberto Martinez duikt op bij oefenwedstrijd Genk … Ladies Foto: © Jill Delsaux 17 augustus 2016 22:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Belgian Red Flames U17 zijn zich aan het voorbereiden op de toekomst. Dat deden ze vanavond met een oefenpartij tegen de Genk Ladies. En er was een bijzondere gast aanwezig. De Genk Ladies wonnen het oefenduel van de Flames U17 met 3-1. Die score stond al vrij snel op het bord. Voor de Genkse doelpunten zorgden Menten, Leynen en Kerckhofs.Belangrijker nog dan het resultaat was misschien de gast die present…

Lees verder op Belgium Soccer: Bondscoach Roberto Martinez duikt op bij oefenwedstrijd Genk … Ladies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *