UPDATE: KRC Genk komt met nieuws over zware blessure Holly Tshimanga

UPDATE: KRC Genk komt met nieuws over zware blessure Holly Tshimanga Foto: www.krcgenk.be 15 augustus 2016 22:20<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Drama voor Holly Tshimanga. De jonge aanvaller van Racing Genk heeft een erg zware blessure opgelopen bij de beloften van de Limburgers. De match tegen STVV werd zelfs in onderling overleg afgefloten na het incident. UPDATE: Intussen kwam KRC Genk met hoopgevend nieuws. De club meldde dat er geen breuk werd vastgesteld. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe lang de belofte moet revalideren. Jackers, Delorge, Seigers, Mataresse, Janssens, Thuys, Sabak, Butler,…

Lees verder op Belgium Soccer: UPDATE: KRC Genk komt met nieuws over zware blessure Holly Tshimanga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *