Peeters en Nuytinck stonden vrijdag neus aan neus: “Hij is niet toevallig een Nederlander hé”

Peeters en Nuytinck stonden vrijdag neus aan neus: “Hij is niet toevallig een Nederlander hé” Foto: © photonews 15 augustus 2016 08:13<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Veel kansen kregen we vrijdag in STVV tegen Anderlecht niet te zien. Aan strijd was er dan weer geen gebrek. Daarin hadden ook Stef Peeters en Bram Nuytinck hun aandeel. Peeters en Nuytinck gingen vroeg in de tweede helft neus aan neus staan. Joeri Van De Velde bluste het brandje met een gele kaart voor beide spelers. “Die actie hoorde bij zo’n beladen duel”, kon Peeters er…

Lees verder op Belgium Soccer: Peeters en Nuytinck stonden vrijdag neus aan neus: “Hij is niet toevallig een Nederlander hé”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *