Genk heeft nieuwe centrale verdediger te pakken

Genk heeft nieuwe centrale verdediger te pakken 15.08.2016 | Gert-Jan Weyters Belga <!–AddThis Button BEGIN–><!–AddThis Button END–> KRC Genk bereikte een akkoord met het Zweedse Djurgardens over de transfer van Omar Colley. De 23-jarige centrale verdediger tekende een contract in Genk voor 3 jaar, met 2 jaar optie. Colley speelde sinds januari 2015 bij de Zweedse eersteklasser, waar hij goed was voor 48 wedstrijden en 5 goals. Hij verzamelde ook al 10 caps bij de Gambiaanse nationale ploeg en is er sinds enkele jaren een vaste waarde centraal in de verdediging. “Met zijn…

Lees verder op Jupiler pro league: Genk heeft nieuwe centrale verdediger te pakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *