Vreven trots en ook kritisch: “Zo moet Waasland-Beveren spelen” versus “comedy capers”

Vreven trots en ook kritisch: “Zo moet Waasland-Beveren spelen” versus “comedy capers” Foto: © photonews 14 augustus 2016 11:41<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Stijn Vreven pakte zijn eerste punt van het nieuwe seizoen en dat moet een hele opluchting geweest zijn voor de trainer van Waasland-Beveren. Persoonlijk deed het ook deugd omdat hij als Limburger toch iets kon neerzetten op Genk. “Ik zit hier met een goed gevoel”, knikte Vreven na de match. “Geen euforisch gevoel, want we hebben niet gewonnen. Maar als ik vergelijk met vorig jaar is…

Lees verder op Belgium Soccer: Vreven trots en ook kritisch: "Zo moet Waasland-Beveren spelen" versus "comedy capers"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *